22 augusti 2019
18:30

Töcksfors IF 2

Referat: Jössefors IK - Töcksfors IF 2

Gårdagens match slutade med årets målfest, 8-4 vinster har man inte haft så många av under mina år i fotbollen. Men efter 20 min igår så trodde man inte riktigt på att vi skulle åka hem med en seger i bagaget, vi ställde ut skorna och släppte in 3 snabba mål. Då tänkte man nog nu att denna dagen var förstörd, men efterhand i första halvlek så börjar maskineriet starta igång och vi får mer tryck på motståndarmålet. Och innan halvleken va slut så hade bröderna Andrèsen satt var sitt mål och i paus hade vi bara ett måls underläge inför andra.

I andra havlek gör vi några byten och får bra tryck i anfallspelet. Och redan efter nån minut i andra så kvitterar Hansa med hjälp av motståndarförsvaret. Sen börjar Martin D o Alex A sin stora show och springer ifrån ett tröttkört Jössefors försvar under andra halvlek och smäller in mål på löpande band. Otroligt kul o se inställning på laget, inte dåligt att efter en så dålig start få fart på grejerna igen och totalt dominera matchen under sista tredjedelen.

Nu har vi satt oss i en fin position till att kvala upp till sexan så nu är det bara upp till oss att göra jobbet framöver och ge allt i resterande matcher, och nästa match för TIF 2 är Söndag den 1/9 mot Klässbol hemma på Hagavallen.